Izsoles ID: 25381

Diemžēl, šī izsole jau ir beigusies

Mums ir arī vairāk lietotu automašīnu Volvo S40

Volvo S40

S40 1 generation Sedan

Izsole ir beigusies: 2022-12-20 19:04
Atrašanās pilsēta:
Lietuva, Panevėžys
Automašīnas stāvoklis:
Citi sīki defekti
Gads:
1998-7
Tehniskā apskate līdz:
2024-10-04
Dzinēja jauda:
103 kW
Dzinēja tilpums:
1948 cm³
Nobraukums:
210000 km
Degvielas veids:
Benzīns
Ātrumkārba:
Automātiskā
Virsbūve:
Sedan
Krāsa:
Pelēka
Riteņu piedziņas veids:
Priekšējā
VIN kods:
YV1VS... Parādīt
SDK kods:
ATHTPFFK
Ražošanas valsts:
Italy
Reģistrācijas valsts:
Lietuva
Vai ir katalizators?:
Nav
carVertical
Pārbaudīt automašīnas vēsturi

Izsole ir beigusies

Izsoles statistika (2 likmes)

2022-12-20 09:39:12
2022-12-13 18:00:58

Īpašības / Komplektācija

Salons

Elektronika

Aizsardzība

Audio/video aprīkojums

Tūnings (papildinājums)

Eksterjers

Citas īpašības

Drošība

Mikroautobusu īpašības





Transportlīdzekļa kopējais apraksts

Pārdodu auto, kas sagādājis lielu prieku un kuram nav atlicis laika. Pirkts zemē audzēts, apsūnots utt. Iegādāts, jo tapa projekts ar mērķi, lai auto piedalītos izstādēs. Man personīgi mašīna ir 5 gadus. Tajos gados nebija lieki tēriņi vai remonts, ja neskaita to, ka pirms tehniskās apskates tika nomainīti visi gultņi un veikta bremžu sistēma, degvielas tvertne un sūknis, jo tajā jau bija noplūde un tehniskā apskate sāka pāriet šajā laikā oktobrī. Savu gaitu tas izturēja otrreiz, jo pirmajā reizē inspektors pamanīja uzlīmes uz virsbūves un loga, kas, pēc viņa teiktā, novērš citu autovadītāju uzmanību. Izpūtējs ir pārtaisīts, ļoti jauki skan, tehniķim netraucēja, atbilst skaņas prasībām. Pērkot katalizatora nebija, bet mašīnām līdz 2000 tehniskajā apskatē var arī nebūt. Ir izveidota un ieprogrammēta čaukstēšanas melodija, kas darbojas ļoti līdzīgi dsg. Kad kaste pārslēdz pārnesumus, skaņa tiešām ir ļoti jauka un par gāzes spiešanu tiešām nedomā. Paliks rezerves ritenis, ugunsdzēšamais aparāts, veste, pacēlājs, 2 aptieciņas, volvo caurule, trijstūris utt. Ir divas atslēgas ar divām tālvadības pultīm. Jaunas riepas 2021. gadā ar lielu protektoru, tāpēc nebūs jāuztraucas par saķeri.Vadi zemai frekvencei. Akumulators ar dokumentiem. Uz dokumentiem benzīns/gāze, bet gāze izņemta, dokumentu izņemšana par to arī lai nebūtu problēmu reģistrējoties vai dodoties uz servisu. Apdrošināšana ir spēkā līdz 01.08.2023, atstāšu. Auto, kas īsti neprasa ieguldījumus, pēc tā iegādes nekādu problēmu nebūs, ja neskaita termostata maiņas nepieciešamību. Reģistrējoties piesārņojuma nodoklis būs €84. Ir S-sport un W-ziemas režīmi un L-1 begis, 3- pirmie 3 begis. Ir ABS.Ir SIPS pakete, kas nozīmē, ka auto ir pastiprināts, drošāks un, ja nemaldos, par 250 kg smagāks par parasto modeli. Brauc ļoti gludi.USDM stūros ir uzstādīta poga.Auto tiks pārdots bez priekšējā sadalītāja.

Bojājumu/defektu apraksts (virsbūves, salona, citi.)

Labajā pusē aizmugurējam spārnam ir brūns plankums un labajā pusē zem priekšējām durvīm (skat. foto). Termostats jāmaina, bet domāju, ka pirms pārdošanas nomainīšu pats. Motora pārsega slēdzene ir zemāka nekā vajadzētu, tas ir normāli, dažreiz aizveras tikai pa pāriem, bet pircējam viss tiks parādīts. Ziemas riepas nedaudz lielākas, auto stāv augstāk, bet pilnībā pagriežot stūre pieskaras spārniem, ar galu viss kārtībā.

Tehniskās apkopes un remonta darbu apraksts

Kopš iegādes šasija ir nomainīta pret jaunām detaļām. Dzinējs tika izvēlēts no jauna, jo statīvs bija apmēram 4 gadus vecs, kad to iegādājos, tāpēc tas īsti negribēja strādāt. Ir ļoti mīksts ādas salons, kas kopts un pārklāts ar speciālu ādas eļļu, kas neļauj ādai izkļūt horizontālā stāvoklī un sacietēt, apkures kabelis ar tapām ir novadīts oriģinālajās pogu vietās, lai ieslēgtu apsildāmi sēdekļi jums tikai jāatrod pogas, ādas salona durvju apdare. Vienlaicīgi tika mainītas gan kastes, gan motora eļļas, servisi veikti ik pēc 7-8 tūkstošiem kilometru.

Citas izsoles